Babben Larsson och Göran Fristorp hade aldrig träffats, men alltid tyckt om vad den andre gjort på avstånd. Sommaren 2016 möttes de för en gemensam turné på Gotland, succén var given och nu väntar fastlandet.

– Jag känner ju egentligen inte Göran, men jag har beundrat honom på avstånd i många år. Hans röst berör mig. Han berättar saker på riktigt. Och spelar gitarr i världsklass. Det gick inte att säga nej till ett erbjudande att jobba med karln helt enkelt! Faktum är att jag tror att den här konserten kommer att bli något alldeles speciellt, säger Babben Larsson.

– Jag känner ju inte Babben, men jag har alltid gillat hennes humor. Hon lyckas som få andra av hennes kollegor, hålla en hög nivå på det hon säger och gör. Att hon sedan sjunger bättre än de flesta, känner inte alla till. Många höjer kanske på ögonbrynen inför vårt samarbete, men det är ju ofta det oväntade som blir till något bra. Standup comedy möter Sit down tragedy, helt enkelt, säger Göran Fristorp.

På scenen kommer Göran Fristorp och Babben Larsson att bjuda på sina personliga musikaliska favoriter, berättelser och minnen – allt med humorn ständigt närvarande.