”Jag känner mig lyckligt lottad som får så fina texter och som får arbeta med en så musikalisk och sympatisk pianist och producent som Andreas Landegren. Jag känner också en stor tacksamhet inför publiken som varit mig trogen i mer än 30 år nu. Det är en ynnest att kunna leva på det som jag tycker allra bäst om i livet, säger Anna-Lotta Larsson.”

Efter det stora genombrottet, då Anna-Lotta Larsson debuterade som Anna i värmlänningarna, har karriären har fortsatt med teater, film och i huvudsak musik som soloartist eller i samarbete med exempelvis Björn Skifs, Ronny Eriksson, Johan Stengård och Göran Fristorp. Sedan några år är pianisten Andreas Landegren ackompanjerande musiker och tillsammans har de utvecklat samarbetet, Anna-Lotta har aldrig varit bättre.  Förutom piano sjunger Andreas samt gör arrangemang – ofta tillsammans med kör.

Anna-Lotta och Andreas har tillsammans genomfört hundratals konserter med olika körer.  Det har gett en bred och ovärderlig erfarenhet för att drilla körer och alla andra som vill sjunga.

Anna-Lottas Jul 2015. Turnéplan och biljetter via Ticnet. Dessutom Älvsbyn den 29/11 och Västerås den 8/12.